Terugblik

De AllTimers-ontmoeting van 9 februari 2023

Met als sprekers Teun en Dinie Stortenbeker

Wat een geweldige middag hebben we gehad. Het voorbereidingsteam was al vroeg uit de veren en stonden om 10.00 uur in de keuken de voorbereidingen te treffen voor de lunch.

Na eerst weer gezellig te hebben genoten van de ontmoeting en gesprek met elkaar, onder het genot van een kop koffie of thee, gingen we om 12.00 uur aan tafel, fijn dat we heel wat nieuwe bezoekers mochten verwelkomen. John van Beinum opende de middag met een welkomstwoord en gebed. Waarna iedereen genoot van de heerlijke lunch en de muzikale achtergrondmuziek, gezongen en gespeeld door Bart Schutte. Tijdens de lunch getuigde Ron Borgman van een mooie genezing die hij had ervaren.

Na de lunch was er tijd voor aanbidding, een aantal bekende liederen werden uit volle borst meegezongen onder leiding van Peter van Leeuwen. Na de zang nam Wim van Putten het woord en introduceerde het echtpaar Teun en Dinie Stortenbeker. Dit, omdat Wim door het getuigenis van Teun in zijn studietijd tot Jezus was gekomen, meer dan vijfenvijftig jaar geleden.

Teun en Dinie vertelden en getuigden van het werk wat God hen heeft toevertrouwd. Ze hebben moeilijke perioden in hun leven gekend, maar juist daarin altijd ervaren hoe onze Heer hen heeft geholpen en uitgeleid. Zo hebben honderden verslaafden hun weg naar bevrijding mogen ontvangen door het werk van De Hoop, waar zij leiding aan gaven. Teun als directeur en Dinie als verpleegkundige.

Dinie ging in haar toespraak in op het onderwerp ‘seizoenen in ons leven.’ Met tal van aangrijpende, maar ook humoristische voorbeelden werden we aangesproken op onze toewijding aan God. We sloten deze toespraak dan ook af met een moment van stilte om te luisteren naar de stem de Heilige Geest.

Van velen hebben we vernomen hoe ze gezegend zijn door alles wat ze gehoord hadden. Daar zijn we dan ook heel dankbaar voor.De toespraak van Teun en Dinie over het thema ‘de seizoenen in je leven’

(Helaas is de geluidskwaliteit niet optimaal)Fotografie: Grethe Ruloffs – Hoekstra