Nieuwe activiteiten

AllTimers hebben zin in nieuwe activiteiten


Jaap Houweling

Marketplace Evangelist

AllTimers in april 2023

Op 13 april om 10.30 uur hebben we weer een inspirerende ochtend, de inloop is vanaf 10.00 uur. We zullen op deze dag kennis gaan maken met Jaap Houweling, door middel van een College Tour, waarbij hij stevig aan de tand wordt gevoeld door Wim van Putten. Maar ook door jou, want het is de bedoeling dat we actief betrokken gaan worden bij het gesprek. We sluiten de ochtend af met broodjes en soep.


Jaap Houweling schrijft over zichzelf:

Mijn naam is Jaap Houweling, vader van 4 kinderen en twee prachtige kleinzonen. Ik woon in de buurt van Alphen aan den Rijn, ben een hartstochtelijk watersporter en ski ieder jaar, als ik heel erg mijn best doe, een heel klein beetje beroerder dan het jaar ervoor. Oh ja, en ik sla af en toe tegen een golfbal.

Jesus Is The Answer

De naam van zijn website luidt ‘Jesus Is The Answer.’ Dit is de rode draad in mijn leven en die woorden komen heel vaak in mijn gedachten als iemand mij vertelt over zijn of haar probleem of dat van een ander. Ook voor jou zijn deze vier woorden van belang. Misschien dat jij je dat vandaag nog niet realiseert, maar er komt wellicht een moment dat je in de knel zit en dat die woorden jou opeens te binnen schieten. Weet dan dat het God is die tegen je spreekt en dat Hij jou een opening wil bieden voor een mooie en betere toekomst.

Klup

Ook is Jaap community manager van Klup, een platform waar 50-plussers uit heel Nederland elkaar kunnen ontmoeten. Het idee daarachter: veel 50-plussers staan er alleen voor en hebben een klein sociaal netwerk. Maar ze hunkeren naar contact en willen graag van alles met anderen ondernemen. Klup biedt ze die mogelijkheid door honderden activiteiten, van wandelen, gezamenlijk fietsen, tot museumbezoek en toeristische reizen naar het buitenland.

Dit werk geeft een onbetaalbare voldoening. Het is geweldig om te zien hoe mensen, die voorheen soms in een isolement leefden, nu door de gezamenlijke activiteiten en ontmoeting met anderen opbloeien.

Promotie video KLUP