Terugblik

Verander je leven in negen minuten

Een ontmoeting met Coen Nuijten

Dit wil hij ons vertellen:

Ervaar meer diepgang, rust en energie in je leven door gezonde gewoontes aan te nemen. Ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn en bereik de beste versie van jezelf!

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit en niet weet hoe je verder moet? Of wil je gewoon je leven naar een hoger niveau tillen?

Dit is de aankondiging op zijn website en dit was ook de inhoud van zijn verhaal bij ons. Hij vertelde op de laatste Alltimers-bijeenkomst, hoe je in slechts negen minuten je voornemens in een succesverhaal kan veranderen. Met veel humor en een persoonlijk verhaal, nam hij ons mee vanuit zijn jeugd. Zijn eigen pijnlijke worsteling en ervaringen, maar ook hoe hij zijn leven op de rit heeft gekregen. Hoe hij anders is gaan denken. Anders dan de opmerkingen van zijn ouders, de kwetsende uitspraken van zijn leraren. Door Jezus is het mogelijk om te veranderen. Je oude gewoonten te overwinnen en vol te houden in een nieuwe levensstijl.


De hieronder geplaatste geluidsopname is een samenvatting van de toespraak van Coen.


We begonnen met koffie/thee met gebak. Daarna een heerlijke zangdienst onder leiding van Bart Schutte, gevolgd door de toespraak van Coen Nuijten. Als afsluiting nuttigden we 120 tosti’s, die voortreffelijk waren gemaakt door Janny, Annette, Corry, Ingrid, Nynke en Wim

Website van Coen Nuijten